Trouwschoenen heren

Laccio biedt een schitterende collectie trouwschoenen voor heren. Deze stijlvolle collectie met Italiaanse herentrouwschoenen is verkrijgbaar in prachtige kleuren als wit en ivoor, maar ook in meer gangbare kleuren zoals blauw, zwart, cognac of zand. Als onze trouwschoenen voor heren zijn ambachtelijk geproduceerd en van Italiaanse makelij. Nergens anders vindt u zo’n grote collectie trouwschoenen voor heren.

Stijlvolle trouwschoenen voor heren

De herentrouwschoenen van Laccio zijn stuk voor stuk stijlvolle kunstwerken voor de bruidegom met klasse. Deze exclusieve trouwschoenen voor heren worden gemaakt van het zachtste en mooiste leer en op traditionele Italiaanse wijze vervaardigd. En dat alleen in onze zorgvuldig gekozen, ambachtelijke ateliers in Italië. Onze trouwschoenen voor heren zijn gemaakt op basis van diverse leesten. Hierdoor heeft Laccio voor elke bruidegom een paar herentrouwschoenen met de perfecte pasvorm. In combinatie met onze bijpassende riemen voor heren maakt u uw trouwoutfit helemaal compleet.

Bekijk trouwschoenen voor heren

Witte trouwschoenen voor heren

Bent u specifiek op zoek naar witte trouwschoenen voor heren? Dan bent u bij Laccio aan het juiste adres. In onze collectie treft u een aantal schitterende trouwschoenen voor heren in wit, maar ook trouwschoenen voor heren in ivoor. Combineer uw witte trouwschoenen met een schitterend ivoorkleurig of wit overhemd en maak het af met een bijpassende stropdas. Hulp nodig bij het kiezen van uw perfecte trouwschoenen en accessoires? Vraag onze specialisten om advies. Zij helpen u graag verder!

Trouwschoenen voor heren ontwerpen

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u eens iets anders dan de reguliere trouwschoenen voor heren? Ontwerp dan zelf uw trouwschoenen. Online is dit helaas nog niet mogelijk, maar in onze schoenenwinkel in Zwolle kunt u samen met ons de trouwschoenen samenstellen die passen bij úw unieke kostuum. Combineer twee verschillende kleuren met elkaar of kies voor een combinatie van suède en leer voor een eigenzinnige trouwschoen die past bij úw stijl en persoonlijkheid. Ons advies: maak er een gezellig dagje uit van en kom ook uw trouwenschoenen voor heren ontwerpen in onze winkel in Zwolle. De koffie staat voor u klaar.