Over Laccio

Dat smaakvolle heren schoenen en accessoires niet duur hoeven te zijn, bewijst Laccio. Laccio biedt u een ruim assortiment, van elegant en klassiek tot stoer en casual. Daarbij voeren klassieke schoenen en accessoires voor zakelijke gelegenheden de boventoon. Zoekt u exclusieve herenschoenen en accessoires van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij Laccio aan het juiste adres.

Laccio heren schoenen

Laccio biedt een tweetal schoenlijnen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Stijlvolle kunstwerken voor de man met klasse. De heren schoenen van Laccio worden exclusief ontworpen door het Laccioteam. Ze worden uitsluitend gemaakt van het zachtste en mooiste leer en worden in zorgvuldig gekozen ateliers op traditionele Italiaanse wijze ambachtelijk vervaardigd. Laccio werkt met diverse leesten. Daardoor biedt Laccio voor vrijwel iedere voet een perfecte pasvorm. Heren schoenen van Laccio zijn echte klassiekers die mooi staan onder een pak of pantalon. Ideaal voor een nette gelegenheid! En met een bijpassende riem van dezelfde maakwijze maakt u uw outfit helemaal compleet.

Goldline

Laccio Goldline: klassieke en stijlvolle Italiaanse pareltjes, gemaakt van de mooiste leersoorten. Alleen de beste Italiaanse schoenmakers werken aan deze schoenen. Een perfecte afwerking en kleuring is daarmee gegarandeerd. Het vervaardigen van deze schoenen is nog echt traditioneel Italiaans handwerk, van het ontwerp tot het uiteindelijke polijsten van het leer. Laccio Goldline is typisch een label voor de man die weet wat hij wil. Voor dit tijdloos mooie schoeisel geldt een vaste prijs van € 198,-

Om u zelf te laten ervaren wat wij bedoelen met kwaliteit en vakmanschap, nodigen wij u graag uit in onze store.

Hartelijke groet,
Team Laccio