Onze winkel

Laccio beschikt over een eigen schoenenwinkel in Zwolle. Hier kunt u onze volledige collectie bewonderen onder het genot van een heerlijke Italiaanse kop koffie. In onze schoenenzaak heeft u tevens de mogelijkheid om uw schoenen naar eigen wens te ontwerpen. Dat maakt onze schoenenwinkel in Zwolle een populair adres voor schoenliefhebbers uit heel Nederland!

laccio winkel
laccio winkel

Dé stijlvolle schoenenwinkel van Zwolle

Laccio staat ondertussen bekend als dé stijlvolle schoenenwinkel van Zwolle. Al onze schoenen zijn handgemaakt in Italië en beschikken over de typische stijlvolle uitstraling waar Italiaanse herenschoenen bekend om staan. Onze schoenen zijn daarnaast volledig afgestemd op de voet van de Nederlandse man. Dat maakt de schoenen niet alleen mooi om te zien, maar ook prettig om te dragen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we bij veel herenzaken in Zwolle een populaire partner zijn. U koopt uw maatpak bij het ene adres en gaat naar onze schoenenwinkel in Zwolle voor de perfecte bijpassende schoen.

Schoenenwinkel in Zwolle met eigen ontwerpmogelijkheid

In onze eigen winkel in Zwolle heeft u de mogelijkheid om uw lievelingspaar te bestellen in de uitvoering die u wenst. Ga aan de slag met diverse leersoorten en kleuren en ontwerp samen met onze verkoopadviseur uw eigen schoen. Onze ambachtelijke schoenmakers in Italië gaan vervolgens aan de slag om uw unieke schoen te realiseren. Deze unieke ontwerpmogelijkheid maakt onze winkel in Zwolle en populair adres voor mannen die op zoek zijn naar iets speciaals.

laccio winkel
laccio winkel

Ook voor uw accessoires

Stropdassen van het fijnste zijde, pochetten in diverse designs, sokken in ruime kleuren; het zijn stuk voor stuk accessoires die niet mogen ontbreken bij een perfecte outfit. In onze schoenenwinkel in Zwolle treft u een ruim assortiment met accessoires die exclusief voor Laccio worden geproduceerd of door Laccio worden ingekocht. Naast deze vaste collectie biedt Laccio per seizoen ook diverse accessoires waarmee u uw outfit op een elegante manier kunt completeren.


Kom ook naar onze schoenenwinkel in Zwolle!

Heeft u onze online collectie met nette herenschoenen bekeken en wilt u uw favoriete paar graag een keer komen passen? Kom dan gezellig langs in onze schoenenwinkel in Zwolle. Als u van ver komt raden wij u aan om eerst een mail te sturen. Zo weet u zeker dat u niet voor niets naar onze schoenenwinkel in Zwolle komt.

Wij zetten de koffie alvast klaar!

Het Laccio team - Zwolle