Laccio Esclusivo

Word Esclusivo dealer!

"Italiaans maatwerk met Nederlandse pasvorm

- Laccio Esclusivo

3 jaar na de succesvolle lancering van Laccio als Nederlands schoenenmerk, introduceren wij met trots een volledig nieuwe, prestigieuze lijn Italiaanse herenschoenen. Speciaal voor de Nederlandse man en alleen verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

De Laccio Esclusivo collectie wordt geheel vervaardigd onder het prestigieuze ’fatto a mano’ label in één van de beste schoenenfabrieken in Italië. Dat betekent dat de schoenen volledig met de hand worden vervaardigd volgens minstens 100 jaar Italiaans vakmanschap.

Wij willen graag samenwerken met sterke partners die authorized reseller willen worden van deze interessante collectie handgemaakte herenschoenen. Dankzij onze strenge selectie hebben dealers het alleenrecht binnen hun plaats of gebied.

Met Laccio Esclusivo brengen we Italiaanse allure binnen handbereik van de stijlvolle Nederlandse man. De schoenen hebben een typisch Italiaanse look & feel en beschikken over een Hollandse maatvoering. Uniek in de markt en een onmisbare nieuwkomer binnen bestaand assortiment!

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden? Neem dan contact met ons op via sales@laccio.nl of bel met 038 - 20 00 229.

“Met Laccio Esclusivo onderscheidt u zich sterk van andere merken en winkels“

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking en presentatie bij u op locatie.

laccio esclusvio
laccio esclusvio