Kleuratelier

Kies voor persoonlijkheid

Laccio Kleuratelier

Laccio schoenen Zwolle beschikt over een unieke mogelijkheid. Bij ons in de winkel aan de Grote Markt 16 te Zwolle, kun u de schoen krijgen in de door u gewenste kleuren en creatie. Met deze mogelijkheid onderscheidt Laccio zich in de markt van herenschoenen. Bij ons krijg u de kans om de schoen te krijgen die echt uniek is! Het kleuren van de schoenen gebeurt zelfs door de adviseur die u in de winkel naar de aankoop begeleid. Dit zorgt ervoor dat u tot in de kleinste details alles kan samenstellen. Doordat de persoon die u spreekt in de winkel ook gelijk de gene is die de schoen naar wenst kleurt, kunnen wij altijd garant staan voor een perfect eindresultaat zoals u het wenst.

Maak een afspraak
  • Eigen atelier
  • Italiaanse ambacht
  • Handgekleurd
  • Kleur naar wens
  • Altijd bijpassende riem

Inspiratie Kleuratelier

kleuratelier
kleuratelier
Bekijk alle inspiratie Ga naar inspiratie

Kwaliteit gegarandeerd

Veel mensen vragen zich af wat de kwaliteit is van een handgekleurde schoen. Laat de verf niet los? Wat gebeurt er als ik een kras op de schoen krijgt? etc. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat de kleurvastheid van een gekleurde schoen vaak beter is dan at u gewend bent van uw huidige schoenen. De kleur methodes die wij gebruiken zijn dezelfde als die gebruikt worden in ons atelier in Italië. U kunt dus stellen dat we bij Laccio schoenen Zwolle gebruik maken van Italiaanse ambachten. Doordat de verf volledig indringt in het leder en omdat het volledig met de hand wordt ingewreven, krijgt u een mooie en diepe kleur.

Prijzen

De kosten van handgekleurde schoenen zijn afhankelijk van de creatie die u wenst. De prijs van een handgekleurde schoen varieert in de meeste gevallen tussen de €219,- en €289,-. Een bijpassende riem kunnen wij leveren van €49,- tot €79,- afhankelijk van de kleur en finishing.

Maak een afspraak